logo-HR-Afman

Laanstra is onderdeel van Afman Schilderwerken.

Zie meer op:

Afmaanleek.nl

 

Schildersbedrijf Laanstra, uw schilder in Groningen en omstreken!

U zoekt een schilder in Groningen? Stop dan langer met zoeken. Schildersbedrijf Laanstra is dé schilder in Groningen die u zoekt. Al meer dan 125 jaar zijn wij in het noorden van Nederland een begrip. Naast Groningen zijn wij als schilder in Friesland, Drenthe maar ook in Noord-Holland aan het werk.

Schilder Groningen
Waarom Schildersbedrijf Laanstra de schilder in Groningen en omstreken is? Wij staan voor kwaliteit voor alle werkzaamheden die wij voor onze opdrachtgevers uitvoeren. Daarom mogen wij ook al vele jaren het AF-erkend-certificaat gebruiken. Hét keurmerk waar wij erg trots op zijn.

Opdrachtgevers in Noord-Nederland
Voor opdrachtgevers rijden onze schilders stad en land af. We hebben geregeld een schilder in Friesland aan het werk. We kunnen het noorden van Nederland gemakkelijk bedienen, omdat ons bedrijf in Leek is gevestigd. Mooi centraal aan de snelweg richting Drachten en Groningen. Binnen een half uur kan een schilder in Groningen aanwezig zijn.

Voor een schilder in Groningen, bent u voor zowel uw schilderwerk als houtrotreparaties en glaswerk bij Schildersbedrijf Laanstra aan het juiste adres!