logo-HR-Afman

Laanstra is onderdeel van Afman Schilderwerken.

Zie meer op:

Afmaanleek.nl

 

Schildersbedrijf Laanstra

Bij de start van ons bedrijf in 1993 was de hoofdactiviteit voornamelijk binnen- en buitenschilderwerk. Momenteel bieden wij u een uitgebreid pakket van diensten om uw woning of bedrijfspand in optima forma te brengen en te houden: allerlei soorten wandafwerking, alle soorten beglazing en timmerwerk als ramen, deuren en kozijnen en klussen in en om het huis.
Bij al onze activiteiten staan vakmanschap en kwaliteit voorop, samen met een klantgerichte benadering. Ons personeel bestaat uit goed opgeleide vakmensen, die wij voor een groot deel zelf de praktijktraining geven. De lijnen tussen de klant en de leidinggevende houden wij het liefst zo kort mogelijk, zodat u altijd weet wie u moet benaderen als u vragen heeft.

Het spreek vanzelf, dat wij werken met professionele producten, afgestemd op de verschillende situaties. We volgen de ontwikkelen in onze branche op de voet en spelen daar op in. Dit geldt voor materiaalgebruik, maar ook voor veiligheid en gezondheid. Als het mogelijk is, maken wij gebruik van afscherming, zodat we het gehele jaar kunnen doorwerken. En we gebruiken materialen die bij de seizoenen passen. Altijd met oog voor een perfect resultaat. Aandacht voor de wensen van de klant is daarbij voor ons een voorwaarde om te komen tot een eindresultaat, dat beantwoordt aan de verwachtingen. Dit valt onder andere af te leiden uit onze werkwijze bij het uitbrengen van een prijsopgave.
Om het voor de klant aantrekkelijk te maken in de winterperiode schilderwerk uit te laten voeren geven wij een Winterkorting voor werk dat uitgevoerd wordt tussen november en maart.

Per 1 oktober 1996 is ons bedrijf AF-erkend: regelmatig worden kwaliteit en ondernemerschap getoetst door de Stichting Erkenningsregelingen voor het Afwerkingsbedrijf. Op onze werkzaamheden geven wij garantie zoals vermeld in de
Algemene Voorwaarden. Wij zijn lid van de Koninklijke Fosag, de ondernemersorganisatie schilders-, onderhouds-, metaalconserverings- en glasbranche.

Wij bieden u het volgende:
– binnen- en buitenschilderwerk
– behangen
– andere soorten wandafwerking
– alle soorten beglazing, o.a. isolerend, enkel, gefigureerd, glas in lood enz.
– houtrotreparaties
– timmerwerkzaamheden
– kleine verbouwingen
– dakgoten schoonmaken
– gevels schoonspuiten onder hoge druk

Henk Roel Afman

Directeur eigenaar

Lolke Hoeksema

Bouwkundig specialist